четвртак, 21. јануар 2016.

VICHY obaveštenje

          Poštovane čitateljke, iskoristila  bih  priliku  da  vas upoznam sa  nekim  preparatima  koji  su  bitni u nezi  kože  tokom  zime.  Kompanija  VICHY  nam je dostavila obaveštenje  koje  možete u celosti  pročitati  u nastavku  teksta.

NUTRILOGIE
Za trenutno umirivanje i dugotrajnu negu osetljive kože lica

  Nedostatak vlage u okolini uzrokovan suvom klimom, prekomernim grejanjem i niskim temperaturama podstiče isparavanje vode iz kože i tako direktno doprinosi njenom dodatnom isušivanju. Koži je tada potrebno kompletno hranljivo dejstvo: trenutno umirivanje i dugotrajna obnova. Laboratorije Vichy razvile su liniju proizvoda Nutrilogie, za negu osetljive suve i vrlo suve kože lica.

Sa problemom suve kože najčešće se susrećemo u zimskim mesecima, a neke osobe imaju suvu kožu tokom cele godine. Suvoj koži nedostaje međućelijskih LIPIDA pošto ih koža ne proizvodi dovoljno. Posledica je zatezanje, ljuštenje, crvenilo, osetljivost i povećana propusnost kože kao i nedostatak vode. Površina je gruba i hrapava, a koža gubi sjaj. Suvoj koži nije dovoljno samo nadoknaditi lipide, već je potrebno podstaći je da sama ponovno počne da ih proizvodi. Vichyjevo rešenje za suvu kožu je linija NUTRILOGIE koja nudi intenzivnu hranljivu negu i sadrži patentirani aktivni sastojak SPHINGO-LIPID® i tehnologiju oleosoma koja je osnova njene izuzetno upijajuće i nemasne teksture. Patentirani hranjivi aktivni sastojak Sphingo-lipid®, sadržan u svim Nutrilogie negama rezultat je desetogodišnjih istraživanja. Ovaj hranljivi sastojak omogućava da koža stvara sopstvene lipide i pomaže joj pri rekonstrukciji hidrolipidnog filma koji će sprečiti budući gubitak vode.

NUTRILOGIE 1


Rastopiva i nemasna tekstura Nutrilogie 1 nege za suvu kožu izuzetno lako se upija, dok istovremeno, zbog bogatog sadržaja esencijalnih masnih kiselina i biljnih ulja, nudi celodnevni osećaj prijatnosti. Nanošenjem ove kreme suva koža je u trenutku umirena. Suvoća i zatezanje su ublaženi, a tokom svih 24 sata prisutan je osećaj udobnosti i elastičnosti. Suvoj koži se postepeno vraća kvalitet normalne kože.

NUTRILOGIE 2

Za trenutno umirivanje i dugotrajnu obnovu suve i vrlo suve kože lica.
Ova nega obogaćena termalnom vodom Vichy koja umiruje, jača i obnavlja kožu zahvaljujući prisustvu 15 blagotvornih minerala, nudi 24-časovnu hidrataciju za celodnevni osećaj prijatnosti uz potpuno poštovanje kože.
Bogata, rastopiva i nemasna formula Nutrilogie 2 obogaćena je biljnim uljima, karite buterom i pčelinjim voskom pa suvoj i vrlo suvoj koži daje optimalnu količinu hranljivih materija i izuzetan osećaj prijatnosti tokom celog dana bez masnog efekta.


Linija proizvoda Nutrilogie obuhvata formule sa koncentrovanim hidratantnim i hranljivim materijama:  biljnim uljima, karite buterom i pčelinjim voskom namenjenim za suvu i vrlo suvu osetljivu kožu.  Vichyjevi stručnjaci su koncentrat spojili sa aktivnom materijom Sphingo-lipide. Ovaj superhranljivi sastojak pomaže  koži u stvaranju sopstvenih  lipida kao i pri rekonstrukciji hidrolipidnog filma koji će sprečiti budući gubitak vode. Koža je obnovljena iznutra već posle prvog nanošenja, a na dodir je punija i mekša, bez masnog efekta.

Za više informacija o važnosti korišćenja hranljive nege i više saveta stručnjaka o nezi suve i dehidrirane kože, kao i za mogućnost izrade dijagnoze za hidrataciju Vaše kože posetite www.vichy.rs.

Informativne, preporučene cene:

Nutriologie 1 50ml  = 2.515,19 RSD*
Nutriologie 2 50ml  = 2.515,19 RSD *


*Neobavezujuća maloprodajna cena




*obaveštenje i fotografije dobijene od PR kompanije VICHY


Нема коментара:

Постави коментар